Omgeving:

Actie:

Op zoek naar actieve dagen tijdens uw vakantie op Camping Emmen? Drenthe staat bekend om zijn vele en goede fietspaden en routes.  Bij de receptie kunt u fietsroutes opvragen en genieten van het Drentse landschap terwijl u actief en sportief de dag doorbrengt.

Attracties:
In de omgeving van Camping Emmen zijn vele attracties die u kunt bezoeken. Voor de kinderen zijn er speelparadijzen of bijvoorbeeld kabouterland. Natuurlijk kunt u lekker met het gehele gezin (of alleen) naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen slechts 15 minuten rijden van de camping.

Ontspannen:

Lekker een dagje ontspannen, ook hierin biedt de omgeving van Camping Emmen voldoende mogelijkheden. Of u nou een dagje uw hengel uit wil werpen, genieten van de natuur (natuurpark Bargerveen) of een potje golfen. Alles kan! Ook is nabij de camping de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen bij Thermen en beautycentrum Anholts.

Informatie:

Meer informatie over de omgeving, het ontstaan van Schoonebeek of de natuur in de regio. Als u interesse heeft naar meer achtergrond informatie van camping en omgeving dan kunt u zich wenden bij de receptie van de camping.

Tip: zie ook www.emmenmaakhetmee.nl